Despre noi

Cine suntem noi?

FABRICA DE NUMERE, este un concept românesc dedicat replicilor de plăci auto și suporturilor de plăcuțe de înmatriculare. Locul în care poți alege și configura o placă de amuzament scrisă în relief sau digital.

Oferim articole de gravură și printuri de toate felurile.

În permanență la noi pe stoc se găsesc peste 80 de modele de plăci din aluminiu cu caracter auto de mai toate dimensiunile și culorile, plus un stoc impresionant de suporturi de numere auto.

Producem plăci cu formate dedicate pentru autoturisme, mopede, atelaje, numere de case, numere de străzi, plăci parcare rezervată, numere poștale și multe alte produse.

Produsele noastre personalizate se adresează tuturor și se folosesc în diverse ocazii, acestea pot fi un cadou aniversar sau o placă de număr poștal sau o replică de număr auto, imaginația dumneavoastră fiind motorul afacerii noastre.

Cu toate că produsele noastre pot părea de multe ori ușor comune, acestea nu se găsesc la vânzare pe marginea șoselei, în piețe pe tarabe sau în târguri și nici nu se vor putea face întotdeauna chiar pe loc. De ce? Pentru că echipa noastră dedicată stă la dispoziția dumneavoastră și vă oferă soluții tehnice și opțiuni grafice pentru a transforma ideile dumneavoastră în realitate cu profesionalism și într-un termen rezonabil.

În încheiere trebuie să știți că: Plăcile noastre nu sunt oficiale și nici pentru traficul auto, acestea au un caracter de divertisment, nu conțin elemente de securizare și în mod intenționat fonturile noastre sunt diferite față de cele folosite la plăcile de înmatriculare. Produsele noastre pot fi folosite foarte bine în scopuri practice, exemplu placa pentru locul de parcare, placa de avertizare și așa mai departe. Dar! NU FACEM PLĂCUȚE DE ÎNMATRICULARE OMOLOGATE SIMPLE SAU DEPĂRTATE și nu emitem numere auto pentru trafic, nu avem și nu facem sigilii pentru revizii tehnice sau alte holograme. Foarte important! Trebuie să știți că nu ne asumăm niciun fel de răspundere dacă produsele noastre sunt folosite în mod ilegal.